Workshop: 'Luisteren naar je lijf'.

Ben jij op zoek naar verklaringen van lichamelijke klachten zoals bijv. hartkloppingen, paniekaanvallen, hoofdpijn (migraine), buikpijn, hyperventilatie? En pieker je jezelf daarnaast suf? Overdenk je alles tot in de puntjes, wil je altijd en overal controle hebben, ben je onzeker over wat anderen over jou denken en vinden en beperkt jou dat in jou zijn?

Geef je dan op voor deze workshop! Het is een verdieping op de workshop 'Uit je hoofd in het nu'. Je kunt hem ook volgen als je klaar bent voor de diepere laag om jezelf ''aan te pakken''.

Wat ga je leren?
Je lichaam en geest zijn met elkaar verbonden. Als jij altijd piekert gaat je lichaam als het ware op slot. Je krijgt bijv. last van angst of je merkt dat je schouders ''vast'' zitten. Andersom geldt dit ook: als je lichamelijk niet in orde bent dan kan je mentaal minder aan.
Je krijgt inzicht in wat stress met je lichaam doet en hoe je dit om ombuigen.

Je krijgt handvatten mee om je minder aan te gaan trekken wat anderen mensen van jou vinden.

Praktische oefeningen om meer uit je hoofd te komen en meer in je lijf en het nu.

Kosten: 32,50,- inclusief BTW en drankjes. 
Start bij Klok'uus om 10.00 (inloop 9.45) tot 12 uur.


Workshop 'Uit je hoofd in het nu'. Voor jonge vrouwen die veel vanuit hun hoofd leven en op zoek zijn naar meer rust.

Je kunt zaken moeilijk loslaten. Je wilt overal en altijd controle hebben en houden. Je ligt wakker s'nachts, omdat je je over allerlei zaken druk maakt. Je zit met name alleen maar in je hoofd te leven en dit merk je aan het feit dat je hoofd overloopt en je met een 'watten gevoel' rondloopt. Je raakt steeds geïrriteerder en valt om het minste of geringste uit tegen jezelf of tegen je omgeving.

Verlang je naar?

RUST in je hoofd? Overzicht in je dagelijkse leven en prioriteiten kunnen stellen? Die freakingggg controledwang los kunnen laten? 'Nee' kunnen zeggen zonder dat je je hier rot over voelt? Jezelf kunnen en durven zijn zonder bang te zijn dat je omgeving je dan niet meer leuk vindt?

Geef je dan op! We gaan op een laagdrempelige manier, zonder dat je heel je levensverhaal gaat vertellen, aan de slag. Het is doen, ervaren en toepassen.

Datum en tijd: Houd de website of mijn social media in de gaten voor de nieuwste updates.